ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τ.Ε.Κ.Α. LIFT
Κονίτσης 1, Κερατσίνι

Τηλ. Επικοινωνίας:
+30 210 4314807
+30 697 2621708

Για online Φόρμα Επικοινωνίας
πατήστε εδώ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Evetam
Προσφορές - Τι να προσέξετε!

Τι πρέπει να προσέξετε σε μία προσφορά για τον ανελκυστήρα σας!


Προσπαθώντας να σας βοηθήσουμε στο να κάνετε την καλύτερη αγορά του ανελκυστήρα θα σας επισημάνουμε πιο κάτω ορισμένα πράγματα που πρέπει να κοιτάξετε σε μια προσφορά που θα πέσει στα χέρια σας:


  1. Το βασικότερο κομμάτι του ανελκυστήρα είναι ο κύριος μηχανισμός. Ο κύριος μηχανισμός αποτελείται από την αντλία το έμβολο και το πλαίσιο του θαλάμου. Όταν λοιπόν κοιτάτε για τον κύριο μηχανισμό θα πρέπει και τα τρία εξαρτήματα που σας αναφέραμε πιο πάνω να είναι από τον ίδιο οίκο. Παρά πολλά τεχνικά γραφεία προκειμένου να δώσουν μια ανταγωνιστικότερη τιμή σας δίνουν αντλία Γερμανικής ποιότητας έμβολο από Ιταλία και πλαίσιο από άλλο εργοστάσιο. Κάτι άλλο που πρέπει να ελέγξετε είναι αν κάποιοι σας πουν ότι το μηχάνημα είναι Γερμανικό ή Ιταλικό, να είναι όντως από Γερμανία ή Ιταλία και όχι φτιαγμένο στην Ελλάδα ή στην Τουρκία. Σε κάποιες διαφημίσεις που έχουν προβληθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σας δείχνουν μηχανήματα γερμανικών προδιαγραφών (φτιαγμένα στην Ελλάδα ή σε κάποια αλλά μέρη του κόσμου με Γερμανικά υλικά).

  2. Μετά τον κύριο μηχανισμό βασικό κομμάτι είναι και ο κεντρικός πίνακας του ανελκυστήρα. Στον πίνακα θα πρέπει να κοιτάξετε να είναι από οίκους καταξιωμένους στον χώρο μας και όχι από μικρά εργοστάσια που υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κλείσουν.  Σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχετε καμία υποστήριξη από αυτούς που έφτιαξαν τον πίνακα αλλά και δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικά για τυχόν βλάβες που μπορεί να προκύψουν.

  3. Ένα άλλο κομμάτι που πρέπει να ελέγξετε είναι η αυτόματη πόρτα που μπαίνει στον θάλαμο. Αυτή την στιγμή υπάρχουν διάφορες ποιότητες στην αγορά. Στην αυτόματη πόρτα θα πρέπει να κοιτάξετε από ποιον οίκο είναι η πόρτα αλλά και από ποιό κράτος.

  4. Επίσης βασικό κομμάτι σε μια προσφορά είναι οι εγγυήσεις που δίνονται. Θα πρέπει να ρωτάτε ή να σας δίνουν εγγράφως οι εταιρίες αν στην εγγύηση που έχετε για τον ανελκυστήρα είναι για την αντικατάσταση των μηχανημάτων με ή χωρίς την εργασία. Πολλοί σας δίνουν εγγύηση μόνο για τα εξαρτήματα και όταν συμβεί κάποιο πρόβλημα στον ανελκυστήρα, σας χρεώνουν εργατοώρες που πολλές φόρες φτάνει και στα 200 ευρώ την ώρα.

  5. Η άδεια του ανελκυστήρα είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να ρωτάτε αν είναι μέσα στην τιμή που σας αναφέρουν. Η άδεια του ανελκυστήρα στοιχίζει 250  ευρώ για τον φορέα και 200 ευρώ για τα έγγραφα και τα σχέδια από τον μηχανολόγο.

Όλα αυτά που σας αναφέραμε πιο πάνω είναι βασικά στο να κλείσετε μια συμφωνία με κάποια εταιρία κατασκευής ανελκυστήρων και να πάρετε αυτά που πρέπει να σας δώσουν και όχι αυτά που θέλουν να σας δώσουν. Οι διαφορές που μπορεί να προκύψουν από όλα αυτά είναι τεράστιες και πολλές φορές αγγίζουν και τα 3000 ευρώ!